Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Despre noi

DUMAS Instal a fost infiintata la Cluj-Napoca in anul 1994, si a inceput activitatea prin deschiderea unui magazin specializat in produse chimice, lacuri si vopsele, tehnico-sanitare si instalatii. 

In prezent ne numaram printre cei mai mari distribuitori de materiale pentru instalatii din NV Transilvaniei si ne propunem sa avem un portofoliu divers care sa corespunda oricarei cerinte.

Produsele pe care le comercializam se remarca prin eficienta, performanta si calitate excelenta. Te asteptam cu oferte speciale la produsele de instalatii care corespund dorintelor tale. Echipa noastra de specialisti instaleaza si face montaje astfel incat tu sa beneficiezi de cele mai bune produse si servicii la cel mai bun raport pret calitate.

Clientii nostri au garantia unor produse bune, fiabile, rezistente si cu garantie extinsa. Seriozitatea si profesionalismul ne definesc si avem grija sa onoram fiecare comanda la timp. Fiecare din brandurile pe care le distribuim depasesc asteptarile clientilor si se impun prin calitate si preturi foarte accesibile. 

Stocul nostru generos de marfa cuprinde o gama variata de centrale termice proiectate pentru a garanta fiabilitate excelenta si pentru a imbunatati transferul de caldura. Centralele termice pe care le comercializam sunt dotate cu diverse functii Smart care le asigura o functionare stabila, usurinta in utilizare si posibilitatea de a satisfice toate nevoiloe consumatorilor. 

Structura compacta a acestora este potrivita pentru orice spatiu, design-ul lor modern se incadreaza in orice incapere, dimensiunile reduse permit o instalare usoara, iar interfata faciliteaza navigarea si ofera un control facil. 

Tehnologiile inovatoare pe care se bazeaza centralele termice pe care le punem la dispozitie ofera o conservare maxima a energiei, confort termic sporit si performante inalte.

Pe langa centrale termice comercializam, instalam si montam si alte produse de instalatii de calitate esentiale daca te afli in faza de renovare sau constructie a noii locuinte, instalatii precum racorduri flexibile de gaz si robineti de gaz din material de calitate, rezistente la coroziune, care previn accidentele neplacute.

Dumas Instal ofera clientilor solutii eficiente pentru confortul lor utilizand cele mai bune tehnologii si eficiente certificate si se bazeaza pe calitate de durata si performante avansate. Din grija pentru clientii nostri ne angajam sa oferim solutii prietenoase cu mediul si menite sa promoveze utilizarea surselor de energie durabile. 

Consulta catalogul nostru si alege siguranta, inovatia si design-ul avangardist. Specialistii nostri ofera consiliere telefonica in ceea ce priveste alegerea potrivita pentru tine.

Acest site este dedicat doar produselor comercializate de catre noi si scopul lui este de a simplifica procesul de achizitie in cazul in care stiti exact de ce aveti nevoie.

Daca aveti nevoie de consultanta tehnica in vederea alegeri produselor potrivite ne puteti contacta departamentul tehnic.