Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Centrale Termice

Alegerea unei centrale termice potrivite nevoilor tale nu este una usoara avand in vedere multitudinea produselor disponibile pe piata. Tocmai de aceea, noi iti venim in ajutor si iti punem la dispozitie o gama variata de centrale termice performante, cu putere termica variata si cu o eficienta energetica ridicata.

Produsele pe care ti le oferim se remarca prin eficienta ridicata, performante de incalzire constante, functii inovatoare, randament inalt, usurinta in utilizare si extragarantie. Consulta catalogul nostru si comanda o centrala electrica moderna si inovativa, cu o structura compacta potrivita pentru orice spatiu, de dimensiuni reduse care permit o instalare usoara si care ofera eficienta energetica maxima.

In functie de nevoi si preferinte, poti achizitiona o centrala murala ideala pentru incalzirea si prepararea apei calde menajere, cu eficienta absoluta, capabila sa atinga o clasa energetica superioara, cu conectivitate smart si proiectata pentru a imbunatati eficienta transferului de caldura si a debitului de agent termic.

Avem pentru tine si o varietate de centrale electrice cu rezistenta electrica din otel inoxidabil, cu intretinere simpla a tuturor componentelor,complet pregatite pentru conectarea unui circuit de incalzire cu radiatoare sau pentru incalzirea in pardoseala, ideale pentru spatiile unde nu poate fi instalat un echipament cu combustibil gazos.

Nu in ultimul rand, am pregatit si o gama variata de centrale combustibil solid moderne si performante, ideale pentru incalzirea incaperilor mari si medii, construite pentru arderea de combustibil solid precum lemn, brichete de lemn si carbuni, cu cazan cu design simplu si usor de utilizat si cu dispozitive de siguranta, dar si o diversitate de accesorii centrale termice care te vor ajuta sa obtii confortul maxim in momentul montarii, dar si in ceea ce priveste functionarea ulterioara.

FIltre produse
Brand
Putere (kW)