Centrala Ariston Cares Premium 30 KW

3.550 lei
Acest produs nu se afla acum in stoc. Efectuati o precomanda pentru acest produs.
+
Putere (kW)30 kW

Descriere

Tehnologia condensarii devine in prezent din ce in ce mai cunoscuta. Utilizarea unei centrale in condensare poate reduce consumul de gaz cu pana la 35%* fata de o centrala conventionala, acest lucru insemnand o reducere imediata a cheltuielilor pentru utilizator. Alegerea unei centrale in condensare este cea mai buna modalitate de a economisi bani si de a proteja mediul inconjurator.

Ariston a reusit intotdeauna sa imbine cu succes tehnologia confortului cu aceea a eficientei energetice. Cares Premium este un exemplu in acest sens. Pentru Ariston, eficienta energetica nu inseamna doar respect pentru mediu, ci si reducerea cheltuielilor utilizatorului.
Datorita carcasei si a materialelor de fabricatie inovatoare, Cares Premium se caracterizeaza printr-o rezistenta extrem de ridicata la conditii dificile de functionare pentru o perioada foarte lunga de timp.

Noul design interior asigura o instalare si o intretinere extrem de simpla.
Noul display LCD permite o utilizare rapida si usoara a centralei termice Cares Premium.
Cares Premium este un exemplu de perfectiune in materie de design italian.

Centrala termica ARISTON CARES PREMIUM 30 KW are o rezistenta extrem de ridicata la conditii dificile de functionare pentru o perioada foarte lunga de timp. Aceasta centrala asigura fiabilitate mai mare in timp si un nivel desavarsit de confort. Dispunerea componentelor interne a fost complet reproiectata, facand instalarea si intretinerea centralei mult mai usoara, rapida, reducand astfel costurile de intretinere.

Ventilatorul modulant confera un amestec ideal gaz/aer pentru o ardere eficienta, cu o emisie scazuta de dioxid de carbon. Pompa modulanta isi optimizeaza functionarea in functie de necesar, ceea ce reduce substantial consumul de energie electrica ( pana la 400 kWh/an ). Multumita unui cuplu ridicat la pornire pompa este capabila sa reporneasca fara probleme dupa o perioada lunga de nefunctionare, evitandu-se probleme de blocare. Centrala termica ARISTON CARES PREMIUM 30 KW functioneaza intr-un mod super silentios, fara zgomot indiferent de conditiile de operare.

Caracteristici produs

Brand / Producator:
Ariston
Caracteristici Generale
Garantie Persoana Fizica:
2 ani
Garantie Persoana Juridica:
2 ani
Centrale termice
Afisaj:
Digital
Alimentare centrala:
Gaz
Clasa de emisii NOx:
5 clasa
Clasa Energetica:
Clasa A
Combustibil:
Gaz
Debit apa calda (∆T = 30ᴼ C):
11.6 l
Diminesiuni ( L*l*i ):
745x400x319 mm
Model:
Cares Premium
Putere (kW):
30 kW
Putere electrica consumata (W):
115 W
Tip camera de ardere:
Etansa
Tip centrala:
Condensare
Tip montare:
Mural

Pareri

Nici o postare găsită

Adauga parerea ta